Byt fönster & spara pengar - så funkar det!

Du kan spara en hel del pengar genom att investera i nya fönster som dels bidrar till att du minskar kostnaden för uppvärmningen men som också ger ett behagligare inomhusklimat. När du vill byta fönster i Södertälje kan du vända dig till oss som är experter på fönster och dörrar.

Om du äger ett hus så är du säkert medveten om att dina gamla fönster behöver underhållas och tätas om vart 8-10:e år för att de ska se bra ut men även så att de inte släpper in kall luft. I viss mån går det att täta fönster ett antal gånger men med tiden så kommer fönster att svälla, få röta, spricka och vara helt omöjliga att få helt täta. Då behöver du byta fönster i Södertälje vilket också kan bidra till att du sparar pengar. Du kan kontakta oss när du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Södertälje och hur det kan leda till att du sparar pengar.

 

Byta fönster i Södertälje och spara pengar

När du behöver byta fönster i Södertälje kan du anlita oss - ett professionellt fönsterföretag som utför våra arbeten med högsta kvalité och med stor säkerhet. Vi kan hjälpa dig med allt från planering av ditt fönsterbyte, projektering, inköp av fönster och utförandet. Det innebär att du kan spara in betydande med tid om du överlåter arbetet till oss som är experter på fönster. När du monterar in nya fönster kommer du att erhålla ett bättre inomhusklimat men även få minskade uppvärmningskostnader.

 

När du ska välja fönster

Det finns ett flertal olika fönstermodeller som du kan välja mellan som exempelvis PVC-fönster, träfönster och aluminiumfönster. PVC-fönster har hög hållfasthet och finns i utföranden som är snarlika med träfönster vilket gör att dessa fönster är ett bra alternativ om du vill investera i lite billigare fönster utan att för den skull tappa i kvalitet.

 

Kontakta oss för mer information

Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad är ett fönsterföretag som erbjuder tjänster som bland annat fasadbyte, dörrbyte och fönsterbyte i Södertälje. Våra duktiga medarbetare har arbetat i branschen under många år och har en stor kunskap då det kommer till fönster och dörrar. Vi utför vårt arbete enligt gällande branschregler och levererar alltid ett förstklassigt resultat. När du ska byta fönster i Södertälje kan vi hjälpa dig med hela ditt projekt, från planering, inköp av fönster till montering. Du kan kontakta oss för mer information eller använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi komma ut till din fastighet och inspektera dina fönster, lämna rådgivning och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. 

Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!