Hur kan vårt fönsterföretag i Södertälje hjälpa dig?

Ska du utföra ett fönsterbyte eller behöver du byta ytterdörrar så ska du vända dig till ett professionellt fönsterföretag i Södertälje som har omfattande kunskap inom området. Vi kan hjälpa dig med planering, projektering, inköp och montering av fönster och dörrar till ett konkurrenskraftigt pris.

Ska du utföra en renovering av din fasad, byta entrédörrar i din fastighet eller behöver du genomföra ett fönsterbyte i Södertälje kan du vända dig till oss. Vi på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad är experter på allt inom fönster och kan hjälpa dig med allt från projektering, inköp av fönster och montering av fönster. Vi åtar oss såväl mindre som större uppdrag åt både privatpersoner och bostadsrättsföreningar med mera i mellersta Sverige. Du är välkommen att kontakta oss för att få veta hur vi kan hjälpa dig med dina projekt.

 

Anlita ett kunnigt fönsterföretag i Södertälje

Att anlita ett professionellt fönsterföretag som har utbildade och mycket erfarna fönstermontörer innebär att du kan känna dig trygg med utförandet. Våra fönstermontörer utför säkra installationer av fönster med perfekt tätning och med ett förstklassigt resultat. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att dina nya fönster kommer att släppa in fukt eller kyla utifrån. Vi har en stor kunskap då det kommer till fönster och kan därmed även hjälpa dig med rådgivning kring vilka fönster som passar bäst för din fastighet. Slutligen lämnar vi även trygga garantier på vårt arbete så att du kan känna dig säker med dina nya fönster även efter att projektet är avslutat.

 

ROT-avdrag vid fönsterbyte

Som privatperson har du möjlighet att göra ett skatteavdrag som uppgår till 30 % av våra arbetskostnader. För att du ska kunna använda dig av ROT-avdrag behöver du uppfylla vissa villkor som exempelvis att du äger fastigheten, att fastigheten är minst 5 år, att du är myndig och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Du kan erhålla upp till maximalt 50 000 kronor i skatteavdrag per år. Avdraget får du förstås direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna.

 

Boka ett gratis platsbesök inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad är ett fönsterföretag i Södertälje som är specialister på fönster, fasader och dörrar. Vi samarbetar med ett flertal fönsterleverantörer vilket innebär att vi kan erbjuda er ett stort sortiment av fönster och dörrar i alla prisklasser och för alla ändamål. Vi åtar oss även andra tjänster som som bland annat fasadrenoveringar och fasadbyten vilket gör att vi kan erbjuda er helhetslösningar för förnyelse av fastigheter. Du kan använda formuläret på vår hemsida om du vill boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi inspektera era fönster, lämna rådgivning och bistå med inspiration, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt fönsterprojekt.

Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!