Tips inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Ett fönsterbyte i Södertälje är ett arbete som kräver bred kunskap och noggrannhet. Om ni väljer oss för ert fönsterbyte kan ni vara trygga i att arbetet sker på ett säkert och korrekt sätt. Här har våra experter samlat fem tips att tänka på.

Inför ett fönsterbyte i Södertälje är det mycket att tänka på. Vilka fönster ska vi välja? Vad kostar det? Vad ska vi titta på hos ett fönsterföretag? När ett sådant projekt sätter igång behöver ni planera lite för att arbetet ska bli lyckat. Som helhetsleverantör är vi med dig under hela projektet och hjälper dig med alla bitar, från beställning av fönster till slutbesiktning av arbetet. Läs gärna mer om oss och vad det innebär att välja oss för att byta fönster i Södertälje. 

Fem tips att tänka på inför ett fönsterbyte i Södertälje

  1. En bra idé är att se över vilka behov av fönster ni har idag. Om din bostad ligger i närheten av en högtrafikerad väg kan det vara bra att installera fönster som har bullerdämpning. Om dina fönster är mot söder kanske ett fönster med film kan hjälpa till ett bättre inomhusklimat. 

  2. Att välja fönster som har lågt U-värde är fördelaktigt, dessa fönster kallas för energifönster. Med hjälp av sådana fönster kan ni minska på era uppvärmningskostnader ytterligare. 

  3. Det är allt som oftast kostnadseffektivt att göra flera insatser på samma gång när du väl ska ta dit hantverkare. Därför kan det vara en klok idé att se över om du behöver fräscha upp din fasad i samband med fönsterbyte på din fastighet i Södertälje. 

  4. Val av fönster är ett viktigt beslut. Om ni väljer fönster som är tillverkade i materialet PVC eller aluminium, behöver ni inte underhålla dem lika ofta.
     
  5. För att känna er trygg och vara säker på att fönsterbytet i Södertälje sker på ett korrekt sätt, bör ni anlita ett professionellt fönsterföretag. Då kommer arbetet utföras med ett proffsigt resultat och ni erhåller garantier på arbetet så ni känner er trygg även efter att projektet har avslutats.


Nyttja ROT-avdraget 

När du anlitar oss som ert fönsterföretag i Södertälje, kan du också nyttja ROT-avdraget. Det innebär att vi drar av 30 % av arbetskostnaden direkt på fakturan som skickas till dig efter projektets avslut.

Boka ett kostnadsfritt hembesök inför fönsterbyte i Södertälje

Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök! Oavsett storlek på projektet, åtar vi oss arbeten från både privatpersoner och större totalentreprenader. Under besöket kommer vi att inspektera era fönster samt ge er råd kring nya fönster. Efter ett fönsterbyte i Södertälje kommer vi tillsammans besikta arbetet för att vara 100 % säker på att du är nöjd med oss. Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!