Sänk dina uppvärmningskostnader i Södertälje med nya fönster

Känns det som att dina fönster i Södertälje har börjat läcka ut värme? Är golven kalla och inomhusklimatet känns ojämnt? Det kan stämma. Tyvärr är det inte ovanligt att gamla fönster läcker värme och blir en energitjuv. Genom att byta fönster kan du sänka dina uppvärmningskostnader.

Fönster är en av de största energibovarna i en fastighet, både på grund av att otäta fönster släpper ut inomhusluften men den släpper också in utomhusluften. När det händer, brukar inomhusklimatet bli ojämnt, golvet blir kallare vilket i sin tur gör att uppvärmningskostnaderna börjar att öka. Genom ett fönsterbyte i Södertälje kan du sänka dina uppvärmningskostnader och samtidigt få ett jämnare inomhusklimat.

Energisparande fönster för dig i Södertälje

Inte nog med att dina nya fönster är täta, du kan också välja fönster som har ett lågt U-värde vilket innebär att du kan spara energi. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av fönster i Södertälje med hög kvalitet och som finns i olika modeller och utförande. Dessutom passar de vårt nordiska klimat. Läs gärna mer om oss och våra samarbetspartners.

Att välja rätt fönster i Södertälje

När du ska välja dina nya fönster i Södertälje kan det kännas svårt. Vi är en helhetsleverantör som finns med dig under hela projektet, från beställning till slutbesiktning. Treglasfönster brukar vara den bästa fönstermodellen, däremot kan du sänka dina uppvärmningskostnader markant med nya tvåglasfönster. Oavsett vad du väljer, har våra montörer lång erfarenhet av fönster i Södertälje och kommer att utföra arbetet på ett säkert sätt och med ett resultat i världsklass. Du kommer garanterat vara nöjd med oss på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad och våra tjänster.

Nyttja ROT-avdraget

Om du väljer oss som ditt fönsterföretag kan du också nyttja ROT-avdraget. Det innebär att vi drar av 30 % av vår arbetskostnad direkt på fakturan som vi skickar till dig efter arbetet har blivit slutfört. Skatteavdraget kan du nyttja om du har betalat tillräckligt med inkomstskatt under det senaste året och inte har maxat gränsen som finns på 50 000 kr per person och år. Du kan räkna ut om du kan nyttja ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Boka en kostnadsfri fönsterkontroll med oss

Kontakta oss när du vill byta dina fönster i Södertälje! Du kan alltid boka en kostnadsfri fönsterkontroll där vi går igenom dina önskemål och behov, ser över fastighetens förutsättningar och tar mått på dina nuvarande fönster. Därefter lämnar vi en offert med prisförslag som är helt utan köpkrav. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök!Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!