Helhetslösningar för dörr- och fönsterbyten i Södertälje

Att byta fönster och dörrar är en krävande process. För att monteringen ska gå rätt till så att fönster och dörrar blir täta och säkert monterade behövs omfattande kunskap och erfarenhet . Om du vill få hjälp med ditt fönsterbyte i Södertälje kan du kontakta oss för fri rådgivning.

Otäta fönster är en av de största energi-bovarna i en bostad och bidrar till att öka uppvärmningskostnaderna samtidigt som det ger ett ojämnt inomhusklimat. Det går i viss mån att täta om fönster men efter en tid så går det inte att få dessa helt täta vilket betyder att det är dags för att utföra ett fönsterbyte i Södertälje. Vi på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad är experter på fönster, fasader och dörrar och kan erbjuda dig eller din bostadsrättsförening en helhetslösning då ni behöver utföra dörr- och fönsterbyten. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Södertälje.

 

Helhetslösning för ert fönsterbyte i Södertälje

När du ska utföra ett dörrbyte och/eller fönsterbyte i Södertälje kan vi erbjuda dig en helhetslösning för ditt projekt. Det innebär att vi åtar oss totalentreprenaden och därmed tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och med godkänt material. Därefter får du löpande uppdateringar av endast en kontaktperson som även ser till att projektet fortlöper enligt leveransplan och färdigställs enligt överenskommen tid. Våra arbetsledare ansvarar också för löpande kvalitetskontroller så att arbetet utförs korrekt och enligt rådande branschregler.

 

Inköp av fönster och dörrar

Vi kan också erbjuda att köpa in dina fönster och dörrar till konkurrenskraftiga priser. Det innebär att vi ansvarar för att fönster transporteras till platsen och förvaras säkert. Vi samarbetar med många fönster- och dörrleverantörer vilket gör att du får tillgång till ett stort sortiment att välja från, där du finner fönster i flera olika utföranden och prisklasser.

 

Kontakta oss för gratis rådgivning

När du ska utföra ett dörrbyte eller fönsterbyte i Södertälje kan du anlita vårt professionella fönsterföretag i Södertälje som har omfattande hantverkskunskap och som kan erbjuda dig en helhetslösning till ett rättvist pris. Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad utför tjänster som fasadbyte, dörrbyte och fönsterbyte åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i mellersta Sverige. Våra medarbetare är utbildade och har varit verksamma i branschen under många år vilket gör att det finns en stor kunskap inom företaget. Vi utför alltid våra arbeten med största noggrannhet och nöjer oss inte med något annat än perfekta resultat. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera dina behov och lämna råd kring ditt projekt utan några förpliktelser. 

Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!