Asbestsanering

Asbestsanering

Vid ett fönsterbyte i Södertälje är det vanligt att kombinera med asbestsanering. Asbest var ett ämne som vanligen förekom under 50-70-talet vid nybyggnationer. Det användes för att blanda ut cement, vilket gjorde materialkostnaderna betydligt lägre. Man visste dock inte då, att asbest var skadligt och kunde orsaka permanenta skador på lungorna. Idag är därför asbest olagligt men det finns fortfarande kvar i många äldre byggnader. 

Asbestsanering  i Södertälje

Vi på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad har över 30 års erfarenhet av fönsterbyte i Södertälje samt asbestsanering. Grundaren Patric startade företaget med en vision om att ge både privatpersoner och större totalentreprenader en säker plats att vända sig till för alla typer av tjänster inom fönster, dörrar och asbest. Det som är allra viktigast för oss som företag är kundnöjdhet och kvalitet, därför samarbetar vi endast med leverantörer som kan leverera detta.

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad för att boka in ett kostnadsfritt besök. Under besökert går vi igenom era önskemål, behov och ser över fastighetens förutsättningar.

Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!