Entrédörrar

Entrédörrar

När du får besök i din bostad så är entrédörren det första som din gäst möts av. Tidigare utformades ytterdörrar i exklusiva material, både med och utan fönster. Idag är vi mer måna om att ha en praktisk dörr som är både funktionell, men som också ger ett bra intryck. Några önskvärda egenskaper för en entrédörr är att den ska vara snygg, inbrottssäker, brandsäker och klara av att hålla kyla och fukt ute. En ytterdörr ska också vara hållfast så att den står emot solljus och yttre åverkan med lätthet. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska byta entrédörr i din fastighet eller på flera bostäder i lägenhetskomplex, bostadsrättsföreningar eller liknande. 

Större entrépartier

Med vår breda hantverkarkompetens har vi även möjlighet att åta oss totalentreprenad för konstruktion av större entrépartier till olika typer av fastigheter. Vill du att vi tittar på ditt projekt? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så ser vi vad vi kan göra för dig.

 

Välja bland ett stort sortiment av entrédörrar

När det är dags att göra ett fönsterbyte i Södertälje eller då du ska byta entrédörren till din bostad eller din bostadsrättsförening har du möjlighet att kunna välja bland ett stort sortiment av dörrar och fönster från ett flertal olika leverantörer. Vi kan erbjuda dig enkla ytterdörrar i olika material men även säkerhetsdörrar av olika säkerhetsklasser som gör att din dörr står emot både inbrottsförsök och brand mycket bra. Kort sagt har vi en dörr för alla behov.

Boka in ett kostnadsfritt platsbesök med oss på JL Fönster & Fasad, så kan vi komma ut på plats för att se över ditt projekt och bistå med en kostnadsfri offert för ditt behov av entrédörrar. 

Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!