Fasad

Fasad

Bor du i hus kommer du att med jämna mellanrum behöva byta eller renovera din fasad. En träfasad håller normalt i många år - över 100 år - om man underhåller den löpande så att den inte utsätts för fukt som leder till röta, mögel och alg-bildning. Att laga eller byta ut trasiga eller röt-ansatta träpaneler innan du utför en målning är ett måste för att din fasad ska få ett bra utseende och en så lång livslängd som möjligt. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din fasad i Södertälje kan du kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

 

När du ska renovera eller byta fasad

Vi kan hjälpa dig med renovering av ditt företags eller din bostadsrättsförenings fasad. Vi utför renoveringar, fasadbyte och underhåll av stenfasader, entréportar och träfasader. Det är vanligt att vi även åtar oss fasadarbeten i samband med att vi utför ett fönsterbyte i Södertälje med omnejd. Om du anlitar oss för din fasadrenovering kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och med ett förstklassigt resultat som ger din fasad en lång livslängd. 

Kontakta oss inför ditt fönsterbyte i Södertälje

Vi kommer alltid att prioritera kvalitet och göra det där lilla extra för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya fönster på din fastighet i Södertälje. Varmt välkommen att kontakta oss!